Etkinliklerimiz ->  Eski Etkinlikler ->

Derneğimizin organize ettiği ve daha önce şehrimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle ertelemek zorunda kaldığımız, "İki Dünya Mutluluğu" isimli Konferansımız 14 Mart 2015 tarihinde İstanbul İl Müftülüğü Baş Vaizi Mustafa AKGÜL'ün katılımıyla gerçekleştirildi. Konferansın yapılacağı gün hava yolu ile şehrimize gelen Mustafa Akgül derneğimiz yöneticileri tarafından Erzincan Havaalanında karşılanarak şehrimizde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Daha sonra Dernek yöneticilerimizle yemekli toplantıda bir araya gelinerek bir süre sohbet edildi.

Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği konferansımız Erzincan Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. İki Dünya Mutluluğu isimli konferansta Mustafa Akgül İslam’da evliliğin önemine vurgu yaparak özellikle evlilik çağındaki gençlerimize çok önemli tavsiyelerde bulundu.

Konferans sonunda dernek başkanımız Şevki Yılmaz, Mustafa Akgül hocamıza günün hatırası olarak bir hediye takdim etti. Daha sonra Mustafa Akgül hocamız konferansa katılanlarla sohbet ederek kitaplarını imzaladı. Ayrıca Derneğimiz yayını olan "Dosta Doğru" dergisinin yeni sayısı ve Mustafa Akgül hocamızın kitapları açılan stantta satışa sunuldu.

Konferansımıza konuşmacı olarak katılan kıymetli hocamıza ve yoğun katılım sağlayan Erzincanlı Dostlarımıza teşekkür ederiz.

Bu Sayfayı Sosyal Medya Hesabınızda Paylaşabilirisiniz